Bootcamp women only Drachten

Nog 4 plekken beschikbaar

LET OP: Er is beperkte beschikbaarheid

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

DIT IS Bootcamp Women only

Bootcamp is een spierversterkende en conditionele training die je altijd uitvoert in groepsverband en onder professionele begeleiding. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door een intense training van een uur. Probeer het alleen of samen met een vriendin.

Bij ons sport je altijd in een veilige omgeving, dit doen wij uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en NL Actief.

Onze unieke resultaatgarantie! Wij gaan jou helpen met regelmatig sporten, een goed voedingspatroon en vooral plezier in het sporten.

.

Waarom Bootcamp women only bij iepenloft?

#1 buitensportlocatie van Drachten

Persoonlijke aanpak

Sporten bij Iepenloft is sporten met de beste begeleiding in een relaxte sfeer, voor jong en oud, beginner en gevorderde en de binnen- of buitensporter.

Conditie & STerker

Met ons buitenfitnessprogramma bouw je aan een betere conditie. Ook werk je met eenvoudige en functionele oefeningen aan opbouw van spiermassa en kracht.

Gezondheid en afvallen

Werken aan een gezond en vitaal lichaam. Je verliest overtollige kilo’s dankzij de ideale balans tussen sport en voeding. Dit ter verbetering van je algehele fitheid.

voormalige deelnemers van de stronglift challenge

Gerda
Gerda
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Joost
Joost
Lees verder
Ik voelde mij meteen thuis, een ontzettend fijne sfeer!
Henk
Henk
Lees verder
Sportieve locatie waar je echt uitgedaagd wordt. De begeleiding is op maat en het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderde.

informatie aanvragen

Bijna klaar. Vul onderstaande gegevens en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.