Survivaltraining

SURVIVALTRAINING in Drachten

Wil jij survivaltraining in Drachten doen? Survival betekent letterlijk overleven. Je lef en doorzettingsvermogen worden bij onze survivaltrainingen dan ook flink op de proef gesteld.

Survivaltraining is een combinatie van duurloop en het nemen van hindernissen. Hindernissen die zijn opgebouwd uit onder andere touwen, netten, balken en bomen.

Wat doe je met survivaltraining

Onze survivaltraining is een parcours van een aantal kilometer. Onderweg kom je verschillende hindernissen tegen. Deze hindernissen bestaan voor een groot deel uit technische klimonderdelen. Denk hierbij aan een swing-over, apenhang of catcrawl. Deze survival technieken leer je bij survivaltraining in Drachten.

Hoe effectief is survivaltraining

Bij survivaltraining wordt er gewerkt aan het uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Water, wind en temperatuur kosten vaak ook extra kracht tijdens een survivalrun. 

_DSC2667 (1) (1)

WEETJES OVER SURVIVALtraining

Onze trainingsschema’s

Bij de survival training zijn er iedere week nieuwe parcours. Bij de obstacle run volgen wij een schema dat gericht is op de techniek over de obstakels. De obstakelrun is elke week uitdagend en heeft vernieuwende oefeningen. De obstacle run is een full body workout en van recreatief tot wedstrijdniveau is mogelijk.

voormalige deelnemers van de stronglift challenge

Gerda
Gerda
Lees verder
Ik was helemaal nieuw in de fitness en kan dit programma echt aanraden!
Joost
Joost
Lees verder
Ik voelde mij meteen thuis, een ontzettend fijne sfeer!
Henk
Henk
Lees verder
Sportieve locatie waar je echt uitgedaagd wordt. De begeleiding is op maat en het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderde.

OVER SURVIVALTRAINING DRACHTEN

Survivaltraining is geschikt iedereen. De techniek wordt je geleerd door onze instructeurs. 

Het beste draag je een lange strakke trainingsbroek, shirt en trui. We raden ook aan om een paar stevige sportschoenen te dragen.
 

Er is geen douchevoorziening aanwezig.

Een survivaltraining duurt ongeveer 1,5 uur. 

 
Survivaltraining gaat altijd door met slecht weer. 
 
Survivaltraining is geschikt voor iedereen. Zonder sport- of survivalervaring, leren we je hoe je de technieken goed kunt toepassen. 
 

Meer weten over ons aanbod?

Mats helpt je graag verder!

Mats van der Meer

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp (Women only)

h.i.i.t.

krachttraining