Urban challenges

De urban challenge is een nieuwe  een groepsles van Iepenloft Drachten. In deze groepsles staan 3 tot 4 grote challenges centraal. Het is een full body training, elke spiergroep wordt meegepakt.Iedereen kan zelf bepalen waar die de focus op legt binnen de challenge.In deze 7 week durende course werk je aan je eigen gestelde doelen, die doelen kunnen voor iedereen verschillen, doelstellingen kunnen zijn; meer reps, hoger gewicht, of bijvoorbeeld verhogen van het gewicht in het gewichtsvest. De urban challenge is elke woensdag om 19:30.

Urban challenges

In deze groepsles staan 3 tot 4 grote challenges centraal. Het is een full body training, elke spiergroep wordt meegepakt.

Iedereen kan zelf bepalen waar die de focus op legt binnen de challenge.In deze 7 week durende course werk je aan je eigen gestelde doelen, die doelen kunnen voor iedereen verschillen, doelstellingen kunnen zijn; meer reps, hoger gewicht, of bijvoorbeeld verhogen van het gewicht in het gewichtsvest.

Elke woensdag 19.30 uur

Eenmalig meedoen aan de 7 weekse urban challenge?

Ben je geen lid maar wil je wel meedoen aan de urban challenge? Eerst een gratis proefles, en daarna is het mogelijk een rittenkaart te kopen!

Wat doe je met de urban challenges?

Deze groepsles is met 3 tot 4 grote challenges met een zeer gevarieerd assortiment aan oefeningen. Iedereen kan op deze manier zelf bepalen waar die de focus op legt binnen de challenge. Voorbeeld van een urban challenge: deadlift, plyobox squat jump, trx rope en een pull up.

Hoe effectief is deze training?

De urban challenges zijn geschikt voor spiergroei en wanneer je spierkracht wil laten toenemen. Echter zijn er verschillende factoren die een grote invloed hebben op het eindresultaat. Denk aan de intensiteit en het aantal herhalingen. 

De challenge

De challenges wordt volgens een uitgedacht schema gevolgd. Er wordt tijdens de training gewerkt aan jou persoonlijke doelstelling. Dit kan verschillen per persoon.

Differentiatie in doelstellingen:

Persoon 1 kan ervoor kiezen om iedere week steeds meer rondjes te halen

Persoon 2 kan ervoor kiezen elke week 3 rondes te doen en het gewicht te verhogen

Persoon 3 kan ervoor kiezen met een gewichtsvest te werken en dat gewicht te verhogen

Persoon 4 kan ervoor kiezen zonder elastieken de workout uit te voeren.

Alle personen kunnen naast elkaar deze challenges uitvoeren zonder dat ze zich met elkaar vergelijken. Het hoofddoel: Eigen successen vieren.

IEPENLOFTFITNESS in beeld

Meer weten over ons aanbod?

Piti helpt je graag verder!

Piti vudinh

Outdoor fitness trainer

trainingen

IEPENLOFT
TRAININGEN

survival

bootcamp

h.i.i.t.

krachttraining